Accessibilitat Web

TAULER LAMINATING TECH, S.L, es compromet a què el lloc web tauler.tech, sigui accessible per a tots els usuaris, incloent-hi persones amb discapacitats. Estem compromesos a garantir que el nostre lloc web compleixi amb les pautes d’accessibilitat web de nivell AA de la WCAG 2.1.

Situació de compliment

Les Pautes d’Accessibilitat per al Contingut Web (WCAG) defineixen els requisits per a dissenyadors i desenvolupadors per a millorar l’accessibilitat per a persones amb discapacitat. Es defineixen tres nivells de conformitat: Nivell A, Nivell AA i Nivell AAA. tauler.tech compleix parcialment amb WCAG 2.1 Nivell AA. Parcialment conforme significa que algunes parts del contingut no compleixen completament amb l’estàndard d’accessibilitat.

Contingut no accessible

Podrien existir documents ofimàtics en PDF i altres formats que no compleixin totalment amb els requisits d’accessibilitat. Poden sol·licitar-se els documents completament accessibles des del formulari de contacte.

Podrien existir errors de codi puntuals d’edició en alguna pàgina web.

Feedback

Estem compromesos a seguir millorant l’accessibilitat del nostre lloc web per garantir que sigui accessible per a tots. Si tens alguna pregunta o suggeriment, si us plau contacta amb nosaltres.

Signatura: TAULER LAMINATING TECH, S.L.
Data: 09 de setembre de 2023

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga