Avís legal

En accedir i utilitzar aquest servei, vostè accepta i accedeix a quedar obligat pels termes i disposicions d’aquest acord. Així mateix, en utilitzar aquests serveis particulars, vostè estarà sotmès a totes les normes o guies d’ús corresponents que s’hagin publicat per a aquests serveis. Qualsevol participació en aquest servei constituirà l’acceptació d’aquest acord. Si no accepta complir amb el que s’ha esmentat anteriorment, si us plau, no l’utilitzi. Segons l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (d’ara endavant, LSSI), de forma obligatòria, permanent, fàcil, directa i gratuïta.

Titularitat de la web: TAULER LAMINATING TECH, S.L, CIF: B67197269, adreça postal: c/ Rambla Ntra. Senyora. Senyora, 25, correu electrònic: josep@tauler.net, inscrita la societat al Registre Mercantil de Barcelona, volum 46532, foli 110, full 517316.

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop