Blog

Troba la laminadora adequada per a la teva empresa

7/09/23 | Digital, Laminació, Off set

Al món de les arts gràfiques, la laminació juga un paper essencial per donar aquest acabat final de qualitat i durabilitat als projectes. No obstant això, l’elecció de la màquina laminadora adequada per a la teva empresa pot ser un repte considerable. Factors com el format de treball i la velocitat de producció són aspectes fonamentals que cal considerar. En aquest article, us guiarem a través d’aquestes característiques crucials de les laminadores per ajudar-vos a prendre una decisió encertada.

1. Formats de Treball (Offset y Digital)

El primer pas en l’elecció d’una màquina laminadora és determinar el format de treball que necessites. Les mides d’impressió offset, com ara B1(70 x 100), B2(50 x 70) o B3(35 x 50), són fonamentals per definir el format de treball de la màquina. D’altra banda, les mides d’impressió digital més habituals a la indústria són els formats A2(42 x 59,4) i A3(29,7 x 42). Si sols treballar amb documents grans, una laminadora dissenyada per a formats més grans serà imprescindible. D’altra banda, si la vostra empresa s’especialitza en feines més petites i variades, una màquina més petita pot ser l’elecció adequada. Assegureu-vos que la màquina escollida s’adapti perfectament a les vostres necessitats de format!

2. Velocitat de Producció

La velocitat de producció és un factor crític per determinar quina màquina laminadora necessites. Has de considerar la demanda de la teva empresa i quantes feines has de completar en un dia. Si la teva empresa té un alt volum de producció, necessitaràs una màquina que pugui laminar amb més velocitat per mantenir-se al dia amb la demanda. D’altra banda, si la teva producció és més petita o més diversificada, una laminadora de velocitat mitjana o fins i tot de baixa velocitat pot ser suficient.

3. Espai Disponible

L’espai disponible al teu lloc de treball és un altre aspecte molt important a tenir en compte. Abans d’escollir una màquina laminadora, mesura l’espai disponible per a la instal·lació. Assegureu-vos que la màquina que trieu encaixi còmodament en aquest espai sense obstaculitzar altres operacions o àrees de treball. Si l’espai que disposes és limitat, podeu optar per una màquina més compacta o explorar opcions de laminadores que es puguin moure fàcilment quan no estiguin en ús.

4. Grau d’Atenció del Personal

El grau d’atenció que els teus empleats han de donar a la màquina laminadora també és un factor important. Algunes màquines requereixen una supervisió constant, ja que són màquines d’introducció manual, mentre que d’altres poden funcionar de manera automàtica, reduint en gran mesura la càrrega de treball del treballador. Avalua la disponibilitat del teu personal i la capacitat de supervisió que poden oferir. Si l’atenció del personal és limitada, busqueu una màquina laminadora que sigui fàcil d’operar i que tingui funcions d’autodiagnòstic per detectar i resoldre problemes de manera efetiva y eficient.

5. Tipus de Materials per Laminar

El tipus de materials que pretens laminar és un factor crític per a l’elecció de la màquina adequada. Algunes laminadores estan dissenyades per treballar amb una varietat de materials i gruixos. Assegureu-vos que la màquina que escolliu sigui compatible amb els materials que utilitzes a la teva empresa i que pugui proporcionar la qualitat de laminació que busques.

Triar la màquina laminadora adequada per a la teva empresa és una decisió estratègica que pot afectar significativament l’eficiència de les operacions i la qualitat dels teus productes. És per això que desde Tauler t’ajudarem en l’elecció de la millor laminadora pel teu cas en particular, ja que l’empresa disposa de diferents models que abasten les diferents necessitats dels clients.

Des de l’any 1960, Tauler Laminating Tech es dedica a la fabricació i comercialització de maquinària per a l’acabat de les arts gràfiques, més en concret s’especialitza en màquines laminadores. L’empresa aposta de manera clara per la innovació tecnològica i exporta màquines al voltant de tot el món.

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga