Blog

Graphispag 2022

19/05/23 | Esdeveniments

Tauler va estar present a la fira Graphispag de Barcelona. Graphispag i Hispack reuneixen 400 expositors amb solucions per a tots els sectors que tenen necessitats d’impressió, promocionant les especialitats gràfiques de major creixement: embalatge, etiquetes i editorial, entre altres, i són el principal saló de l’embalatge i les arts gràfiques a GEspaña.

Durant la fira, tant clients com visitants en general van tenir l’oportunitat de veure en directe les prestacions i facilitat d’ús dels 2 models insígnia de Tauler, la Smart B3Matic i la SMT4.0 amb gran èxit de tots dos.

Durant l’exposició, també vam mostrar les màquines de laminació en sec i humit d’alt rendiment KDX, distribuïdes per Tauler a Espanya en col·laboració amb Plasmabox

Com a resultat, durant l’exposició es van vendre 4 màquines, 1 Smart B3Matic, i 3 SMT4.0 (2 d’elles, equipades amb la taula d’apilament opcional, per a un dels antics i millors clients de Tauler, sent aquestes 2 noves màquines, les unitats 4a i 5a de Tauler que adquireix des de 2004)

Ens agradaria agrair també el suport de Raul Infant i Ignacio Gordon de DARASAN (el nostre distribuïdor a Madrid i Castilla a Espanya) i Joao Morais de PRINTHOUSE, el nostre distribuïdor a Portugal per ajudar-nos a atendre els clients durant l’exposició.

Graphispag tanca la primera ronda de fires de l’any, on els clients han pogut conèixer les nostres màquines, de la mà dels nostres distribuïdors, a les principals fires d’Europa, Rema Days a Varsòvia, Portugal Print a Lisboa, Print4All a Milà i C!Printen a Lió.

Esperem veure als nostres clients després de l’estiu per a continuar mostrant-los les pròximes i emocionants novetats de Tauler.

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga