Tauler, especialistes de màquines laminadores per a les arts gràfiques

TAULER LAMINATING TECH és el fruit de més de 40 anys d’experiència en la fabricació i comercialització de maquinària per a l’acabat de les arts gràfiques, i estem especialitzats en màquines laminadores per a les arts gràfiques. Des de la nostra fundació el 1960, a TAULER hem fabricat al voltant de 3.100 màquines que hem distribuït en desenes de països dels cinc continents, sempre amb l’objectiu d’adaptar-nos als canvis del sector i amb una sòlida política de suport a la innovació tecnològica i al desenvolupament industrial de tots els nostres productes i solucions.

El 2007 i el 2008, TAULER vam ser líders de vendes en el sector. Des del 2011, després d’un període de profunda reorganització interna, a TAULER continuem dissenyant i comercialitzant tota mena de màquines laminadores per a les arts gràfiques per al mercat internacional. El 2016 vam duplicar la facturació respecte al 2015 i vam tancar acords amb deu mercats nous. Cada any estem presents a les fèries més prestigioses del sector, sempre amb la voluntat d’estar en contacte permanentment amb el client i conèixer les seves inquietuds i necessitats.

Assistència tècnica

El nostre equip d'assistència tècnica està preparat per ajudar-te. Posa't en contacte amb nosaltres i t'oferirem la millor solució.

Promoción de Marzo

Promoció Març

Líquid netejador per laminadores.

Abans: 1 Ampolla (1L) - 20€
Ara: 1 Ampolla (1L) - 18€

Abans: 12 Ampolles (1L) - 240€
Ara: 12 Ampolles (1L) - 200€

Canal de Youtube

Informació tècnica i tutorials de totes les nostres màquines.

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga