Blog

Descobriu les tendències futures del laminat amb Tauler

17/01/24 | Tendències

Amb més de 40 anys d’experiència en la fabricació i venda de màquines d’acabat, Tauler Laminating Tech es posiciona ​​com un far d’innovació en el camp de les màquines de laminació. Després d’haver distribuït unes 3.100 màquines als cinc continents des de la seva fundació el 1960, Tauler ha adoptat constantment la innovació tecnològica i el desenvolupament industrial.

El lideratge de Tauler preveu que el futur de la laminació de paper evolucionarà en resposta a la dinàmica canviant de la indústria. El nombre de laminadores, o empreses especialitzades en laminació, s’ha vist contrarestada per la creixent necessitat d’execució ràpida de les comandes. Com a resultat, la majoria d’impressores estan invertint en màquines de laminació per accelerar la producció. Tauler preveu un futur on les màquines petites que funcionin a altes velocitats esdevinguin la norma. Amb un èmfasi en la redundància, molts impressors prefereixen dues premses petites en lloc d’una de gran per garantir serveis de laminació ininterromputs. A més, la digitalització contínua del sector, amb menys premses offset disponibles, configura el panorama de la futura tecnologia de laminació.

Laminating Tech està a l’avantguarda dels avenços tecnològics, incorporant recentment un servei de foiling a les seves màquines. Es refereix a una tècnica d’acabat especialitzada on s’aplica una fina pel·lícula metàl·lica o de color a zones específiques del material imprès, creant un efecte brillant i reflectant. Aquest procés millora l’atractiu visual de la impressió afegint una brillantor metàl·lica o un color vibrant als elements de disseny seleccionats. Aquest moviment estratègic s’alinea amb les necessitats en evolució de la indústria, oferint a les impressores capacitats i versatilitat millorades en els seus processos de laminació.

A mesura que Tauler Laminating Tech continua liderant amb innovació i adaptabilitat, la seva visió del futur de la tecnologia de laminació és cada cop més rellevant. El compromís de l’empresa per satisfer les demandes d’una indústria dinàmica garanteix que Tauler segueixi sent un actor clau en la configuració de la trajectòria de la laminació del paper.

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga