Blog

Tauler estará present a la fira CPrint de Madrid para presentar la nova SMT3.0

28/07/23 | Esdeveniments

Tauler Laminating Tech serà present a la fira C!Print Madrid per presentar la seva última innovació: la laminadora SMT3.0. C!Print és una fira dedicada al món de la impressió i la personalització d’objectes. En aquesta trobada es reuneixen fabricants, distribuïdors i marques per mostrar els seus productes i serveis, fomentant la creativitat i la innovació dins aquest sector. La fira C!Print ofereix als assistents l’oportunitat de conèixer les darreres tendències, tecnologies i solucions que impulsen el mercat de les arts gràfiques i la impressió.

La laminadora SMT3.0 ha estat dissenyada per brindar una experiència de laminat excepcional. És una laminadora totalment automàtica en introducció i tall, la qual compta amb esquadres laterals regulables, control de temperatura i un corró de pressió antiadherent d’accionament pneumàtic. A més, aquest model també inclou una fotocèl·lula intel·ligent que atura la màquina en cas que es produeixi una fallada en introduir el full, i opcionalment pot estar equipada amb un eix porta bobines pneumàtic.

Trobans a l’estand G18!

Subscriu-te a la nostra Newsletter i estigues informat

Subscripció Newsetter BO

"*" indicates required fields

Hidden

Passos següents: Sincronitzar una extensió de correu electrònic

Per treure el màxim profit al teu formulari, et suggerim que ho sincronitzis amb una extensió de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre les opcions d'extensions de correu electrònic, visiteu la pàgina següent (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Elimina aquest consell abans de publicar el formulari.

0
    0
    Carretó
    El carretó està buitTorna a la botiga